#thanksallah фото и видео

alhamdulillah kita dapet orderan ges ....
untuk sekitar kalipapan tulung buyut ....
negara ratu kotabumi .antar benua aj kami layanin .
#thanksallah #tampahlukis #lukisankayu
When you have a friends to share you have  all you need ! 🤗😘😘😘 .
.
.
.
.
#masyaallahtabarakallah💛
.
.
.
.
.
. @poodak_🍨
#goodvibes#blessed#happymomment#mybirthday#thanksallah#womenempower#instadaily#mytablesituation#mysquad#pictureoftheday#ootd#mommylife#jambihits #jajananjambi#beautiful#mahmud#
💗 MOTIVASI PAGI 💖

BERSYUKUR DENGAN REZEKI YANG ALLAH BERIKAN ...
IN SYA ALLAH BAHAGIA PASTI MILIK KITA ... DOA..USAHA..TAWAKAL

#thanksALLAH
#pokoknyapaytreninaja
#Bisnisdigitalsyariah
#founder_go_paytren_legend
#paytrenistiqomah
Narrated Abu Musa:
Allah's Messenger (ﷺ) said, "The example of a good companion (who sits with you) in comparison with a bad one, is like that of the musk seller and the blacksmith's bellows (or furnace); from the first you would either buy musk or enjoy its good smell while the bellows would either burn your clothes or your house, or you get a bad nasty smell thereof." [Shahih al-Bukhari no. 2101]
__
cc: imaanoverdesires
#asssadyasphere #telegram 
__
#muslimquotes #islamicquotes #allahthealmighty #assadyasphere #islamispeace #islamicquote #islamicreminder #Allahisone #alhamdulillah #sayalhamdulillah #alhamdulillahalakullihal #ramadhanmubarak #sunnah #journeytotranquility #servemankind #sunnahrasulullah #thankyouallah #thanksallah #allah #allahismerciful #allahlovesyou
😙 أحبك يا زوجي
.
.
.
#arab #myhusband #loveu #specialwithyou #everymoment #muslim #loveislam #thanksallah
У каждого есть равные ресурсы под названием время. Каждый день нам выделяется одинаковое количество времени, однако каждый расходует по разному. Здесь важно выставить приоритеты. Каждый жизненный аспект требует времени, семья требует времени, работа, творчество, спорт, учеба, освоение профессии, любимое занятие, просмотр фильмов, дорога куда либо, большую часть занимает сон. Завтрак, обед, ужин. Все абсолютно требует времени. Самое сложно выставлять приоритет, куда и как распределять свое драгоценное время. Выстрив идеальную формулу можно достичь быстрого прогресса. #time #post #black #nike #motivation #sport #lifestyle #motion #speedwarm #read #please #thanksallah
Самая счастливая ❤️#milano#italy#alhamdulillah#thanksallah
#thanksallah my son
life is like a bicycle 🚲, you must always go forward 🚴 so as not to lose your balance 🎯
ALBERT EINSTEIN 📘💙
.
.
.
.
.
.
.
.
#lifestyle #lifestyleblogger #youtuber #love #life #Morocco  #المغرب #marrakech #feel #wind #mb #smile #photography #qoutes #alberteinstein #quoteoftheday #balance #go #forward #blogger #happy #enjoy #thanksallah #photooftheday #picoftheday #science #sd
Packing made useless 🤷🏻‍♀️
Vitamin sea 🏝🌊 #likeforlike #vitaminsea #tripbali #pandawabeachbali #myholiday #happylife #alwaysgrateful #thanksAllah #vansoldskool .
📷 by love @aseptianxpxreds 💞
Hi Dreamers...
Congrat for Opening Restaurant
Badaceh Sabana Padang
@badaceh_resto 
@menarajamsostek
.
.
.
.
.
#bismillah #thanksAllah #beawesometoday #herwork #hergallery #herdream #herstudio #herdesain #herdreamworks #design #graphicdesign #artwork #designer #logodesinger #logo #logos #graphicdesigner #designer #badaceh #masakanpadangjakarta #masakanpadangasli #minangkabau #menarajamsostek #sabanapadang
Hi Dreamers...
Congrat for Opening Restaurant
Badaceh Sabana Padang
@badaceh_resto 
@menarajamsostek
.
.
.
.
.
#bismillah #thanksAllah #beawesometoday #herwork #hergallery #herdream #herstudio #herdesain #herdreamworks #design #graphicdesign #artwork #designer #logodesinger #logo #logos #graphicdesigner #designer #badaceh #masakanpadangjakarta #masakanpadangasli #minangkabau #menarajamsostek #sabanapadang
Hi Dreamers...
Congrat for Opening Restaurant
Badaceh Sabana Padang
@badaceh_resto 
@menarajamsostek
.
.
.
.
.
#bismillah #thanksAllah #beawesometoday #herwork #hergallery #herdream #herstudio #herdesain #herdreamworks #design #graphicdesign #artwork #designer #logodesinger #logo #logos #graphicdesigner #designer #badaceh #masakanpadangjakarta #masakanpadangasli #minangkabau #menarajamsostek #sabanapadang
NyaLon di kawani Umie dan abie 🤗

#Alhamdulillah 
#ThanksALLAH 
#AnakSoleh 
#Anaksehat 
#bebelacindonesia 
#babershopindonesia
Don’t forget to make du’aa for other mu’minun today. We are brothers and sisters in Islām. Know that the best du’aa that will be heard is the one that we pray for other individuals. Who gonna for us? Fret not, the Angels will pray for us 🌹
#asssadyasphere #telegram
__
#muslimquotes #islamicquotes #allahthealmighty #assadyasphere #islamispeace #islamicquote #islamicreminder #Allahisone #alhamdulillah #sayalhamdulillah #alhamdulillahalakullihal #ramadhanmubarak #sunnah #journeytotranquility #servemankind #sunnahrasulullah #thankyouallah #thanksallah #allah #allahismerciful #allahlovesyou
📷 Living alone is really better than living with fake people.. Who hate you but act like loving you.. 📷
.
.
.
.
#happytime #photoshoot #phonephotography #loveyourself #loveyourheart #thanksallah #likephotography
Welcome to the World Emin❤️#thanksAllah
Disaat Allah memberi ujian diam la seribu bahasa.. Senyumla tanpa kata😊😊😊
Rasailah nikmat ujian dr Allah
Kerana ujian itu tanda Allah syg pada kita❤️❤️❤️
#thanksAllah#smile#
Nyalon sekelak gaes ...
Xixixixi

#Alhamdulillah
#ThanksALLAH
#Anaksehat
#AnakSoleh
#bebelacindonesia
Read&Like&Share✔
Follow for follow⬅ (INSAALLAH)
Follow ▶@tubleegeislam ◀for more posts 
#allah #muhammadsaw #makkah #madinah #quran #sunnah #deen #islam #spreadislam #muslim #muslimah  #darsequran #paighamtv #hadees #islamic #islamicquote #quranquote #quranwords #jazakallah #tubleegeislam #islamicpost #learnislam #dua #thanksallah #ameen #urdulanguage #shahidafridi #farhansaeed #junaidjamshed #pakistan
Makasih ya ALLAH atas rahmat dan berkahmu serta kesehatan.....amin🙏🙏🙏
(Ga berasa dah 24 aje umur...,😁😁😋😋)
#jangananggapremeh #jangansokpolos #itsmyday #thanksallah #dirgahayu
#तजुर्बे👌👌👌✌✌✌
उम्र  से नही.....
बल्कि हालातों से अाते हैं...
#THANKSALLAH
Hempaskan saja anginnya, agar terlihat lebih natural 💃💃 #likeforlike #brokenbeachbali #nusapenida #myweekend #happyholiday #happylife #thanksAllah #alwaysgrateful .
.
📷 by love @aseptianxpxreds < thanks holidaynya love > ❤️❤️
.
Menua bersama mu ... 👵
Yah, bersamamu suamiku 👴
Gpplah ngomongnya dr sekarang juga.. ya! Hehee..
.
.
Ternyata saya sudah tua pun tetap cantik ya .. 😊
Karena masih mudanya pun sekarang aja cantik 🧕🏼
.
ish, kepedean banget ya 🙈
.
Hmmm, saya ini hanya sedang memuji ciptaan Tuhan lhoo.. 😊
.
.
.
#ThanksAllah 😊
#selamat_pagi_sahabat_hidup_yg_sedang_dalam_perjalanan
#tapi_masih_belum_sampai_juga
#apakah_masih_ada_Dilan?_sedikit 🙂
#pagi_juga_semua..
#jangan_lupa_diawali_Bismillah&Shalawat 😊
.
Kadang2 tu.. Allah dah tunjuk sikit2 kat kita.. Tapi kita tetap nak menafikan..
.
“eh.. Takkan lah..dia buat macam tu, " benda ni akan selalu bermain2 kat kepala otak.. But smpai satu masa.. Bila Allah betul2 jentik hati kita, buka mata kita, time tu baru kita akan betul2 sedar. N pastinya belum terlambat utk kembali pada realiti..
.
Lepas tu, jangan di tanya kenapa dia berubah.. Sbb dia mungkin telah  jadi orang lain.. Orang yg lebih kuat mempertahankan diri sendiri.. N mungkin akan jadi orang yg lbih pentingkan diri sendiri,sbb dia dah penat utk jadi lilin menerangi hidup orang lain, sedangkan diri dia sendiri struggle untuk hidup.
.
Tapi jangan risau KARMA tu ada, just wait n see. .
.
#realitihidup
#thanksallah
#whatyougiveyougetwillback
#allahada
Alhamdulillah...
Akhirnya...
Congratzz... "Hanya dengan seuntai doa dan ke ikhlasan serta support yang penuh kita mengantarkanmu"

#graduation🎓 
#supermom 
#steiitb2019 
#goodbyeldm
#thanksAllah
#naufalzafranananda
Inilah hari yang paling istimewa untuk kita, selama 11 tahun kita hidup bersama. Selamat hari ulang tahun pernikahan sayangku. Semoga aku bisa jadi ayah lebih baik lagi, aku selalu bisa menjaga kamu dan anak-anak kita, aku selalu bisa membuat hari-harimu berwarna. Semoga hari ini mengesankan dan bisa menambah kenangan manis untuk perjalanan cinta kita.

#weddinganniversary 
#anugrahterindahyangpernahkumiliki 
#anugrahterindah 
#thanksallah
#famlygathering ...#hardrockhoteldesarucoast 
#swimming #thanksAllah krn kami dpt bsama2🤩
Good morning universe 🌸🌸 #likeforlike #happyweekend #nusapenidatrip #sunrisepenidahill #happylife #alhamdulillah #alwaysgrateful #thanksAllah
Bismillah..
Buat peringatan bersama.

Setiap dari kita ada keistimewaannya masing-masing.Kebahagiaan yang kita dapat apabila kita banyak mengingati Allah.Kebahagiaan itu bukan terletak pada kemewahan kita, tapi keikhlsan kita, bersangka baik sesama insan dan sentiasa😊😊 bermuhasabah diri..
#Muhasabahdiri
#ThanksAllah 
#LoveAllah 
#syukuratasnikmatnya
Simpan untuk pembakar semangat tahun2 mendatang yg mencabar. #thanksAllah #thankspa&ma #thankswifey❤️
Media is trying to take us apart we belong together ! #loveforallhatredfornone #islam #humanity #love #alhamdulillah #Thanksallah #ahmadiyyamuslimcommunity #muslim #happy #noprejudice #justlove #justus #we #forever #Allah #khalif #jamaahtabligh #WirwollenFrieden #Islam #Frieden #believeus #IslamheißtFrieden
Subhanallah,gk dikantor gk dirumah semua paking produk MSI,
Alhamdulillah Wow MSI laris pedess polll

Ngalahne pedese omongane tonggo🙈🙊🤗🤗🤗😍😍😍
Jgan lihat suksesnya tp ngertiin proses nya

Orang yg berhasil bukan berarti tidak ada "AIR MATA"
#MSILONGLIFE👌👌👌 #ThanksALLAH 
@noviana_msi
Banua Cabang PNK Inflight Catering Handling RI 3 & RI 4 🥰 #thanksAllah #thanksAP2PNK
Your smile and happiness make us stronger, by increasing your age, hopefully getting smarter and making us happier, we will give you the best, happy birthday to my son
.
.
.
#happybirthday #birthdaycake #birthday #birthdayparty #wishuallthebest #myson #5years #loveu #alwayssmile #alwaysnforever #myinspiration #thanksallah #thankshubby❤️ #cuteboy #myson
Alhamdulillah tak accident! #thanksAllah
.
Kisah petang tadi
. 
Biasanya kan, bila nak belok selekoh,
Ummi Uwais akan tukar gear 2. .
So, tadi gear 4. Tapi Ummi Uwais rasa kereta Ummi Uwais perlahan je.
.
Rasa boleh belok selekoh dengan gear 4.
.
Tapi terlajak dan makan jalan.
.
Tiba2 ada lori masuk ke simpang tu. .
Mujur dia tak laju dan sempat brek betul2 depan kereta Ummi Uwais.
.
Syukur tak berlanggar! Huhu!
.
Hati berdebar2 sampai sekarang.
.
Masa tengah drive, keluar air mata.
.
#syukurAlhamdulillah tak jadi apa2.
.
Ada seseorang yang perlukan Ummi dan sedang tunggu Ummi.
.
Mudahan Allah panjangkan usia Ummi dan beri kesihatan yang baik untuk terus besarkan Uwais. .
#businessShaklee ni pun untuk Uwais.@uwaisziqrishuhaizad Perniagaan yang boleh diwarisi.
. 
Ummi sayang Uwais sangat2.
.
Tengah tulis ni pun nangis! 😭😭😭
.
#tokeyShaklee #anaktokeyShaklee #anakummi #ummihatitisu . 
Dah buat #takaful utk anak anda? Malang tak berbau!
Banua Inflight Catering Services #CarterFlightBrimob #thanksAllah #thanksAP2BIM #thanksSriwijayaAir #thanksMyLovelyTeam 🤗🤲🏻
Don't you think it's time you started 
Doing what we always wanted 
One day we're gonna get so high 'Cause even the impossible 
is easy when we got each other 
One day 'we're gonna get so high
#mnafz #az #soa #potd #ootd #vsco #vscocam #love #style  #determination #motivation #style #smart #cool #selfie #syukurselalualhamdulillah #thanksAllah #reputation #rebirth #gym #fit #fitness #nopainnogain #workhard #Happiness #day #aedyldiscovery #aedyltravel #pootd #ootd #selfie
#Alhumdulillah #loved #thanksAllah #gujranwala
Bismillah..
Buat peringatan bersama.

Yang terbaik pastinya akan muncul pada waktu dan masa yang tepat. Bersabarlah, berdoa dan yakin akan ketentuan dariNya.
#Muhasabahdiri 
#ThanksAllah 
#LoveAllah 
#syukuralhamdulillah 
#selamatpagidunia
#fish#life#morocco#gotitfoefree#nicepeople#lovelypeople#moroccanpeople#greatful#happiness#love#brotherhood#thanksAllah
Bismillah.
Buat Peringatan bersama "Sesungguhnya engkau diciptakan bukan untuk membalas orang yang menyakitimu, kewajibanmu hanyalah bersabar. Kerana sabar merupakan adabmu kepada Allah SWT." Al Habib Ali Al Jufri 
#Muhasabahdiri
#ThanksAllah
#LoveAllah
Terkadang rasa bahagia itu tidak bisa di ukur dengan materi. 
Banyak makna didalamnya yang sangat rumit diungkapkan dengan kata-kata,  namun dapat kita rasakan. 
Susah,  sedih, tangis,  tawa kita rasakan bersama sebagai luapan emosi jiwa kita. 
Satu hal yang penting,  dari ribuan langkah ikhtiar kita untuk mengejar impian. 
Ada doa ibu (kedua orang kita)  yang berharap kita menjadi orang yang sukses,  bagaikan sebuah eskalator yang mengangkat kita lebih cepat untuk mendaki lebih tinggi,  sehingga bisa di titik sekarang ini. 
Dan tentunya jutaan rasa syukur kepada Sang Pemilik Semesta,  Begitu cintanya Allah kepada kita dan mempercayai kita untuk melanjutkan perjuangan ke tahap berikutnya. 
#thanksmymom
#thanksmyfamily #nuriafamily 
#thanksAllah
. 
Sahabat tercinta C4 unisa 2019
. 
On step closer
. 
Waktunya berjuang lagi,  tidak ada kata untuk menyerah. . 
#Wisuda2019
Siap menantimu
. 
#Yayaquote 
#remindermind
Dual achievement for this year.
#thanksAllah#thanksourparent#thankmyfriend#syukran
#malaysiancoastguard#maritimmalaysia#mmea#mcg#apmm
When I grow old, did u still loving me 😂😂😂 Semoga senantiasa diberikan umur yang barokah dan diberikan kesempatan melihat anak - anak tumbuh dan dewasa,  Aamiin Ya Rabb 🙏🙏🙏
.
.
.
#growold #grateful #blessed #alhamdulillah #thanksallah #lumajang #lumajanghitz #instalike #instalumajang #instapic #agechallenge #faceappchallenge #faceapp
Issh Nyesek kali lah, Video Musa dlm Perut 4.5.6.7.8.9 bulan ilang 😢
Sengaja tiap bln USG di sono jaoh biar ad Video kenang2an di HP jelas Terinstal kyk nya  sisa usia 3bln ini si musa 😭
Owalh musa~musa, sisa ini di Up aja la nak biar ada sisa kenang2an nya walo g lengkap 😭

#Alhamdulillah 
#ThanksALLAH 
#babymusakhairabdillah
Assalamualaikum...
Selamat Pagi sahabat fb semua... Mulakan pagi kita dgn Bismillah dan doa yg baik2 je tau... #doaygbaik2 #jgnhentiberdoa #syukurselalu #alwayspositive #thanksAllah #farah4life #4lifedistributor #4lifesubangbestari #4lifeu5shahalam #4LifeMalaysia #4lifepostagesatumalaysia #projek2botol #togetherbuildingpeople #sibotolbirutua #sibotolbirumuda #sibotolpurple #sibotolorenputih #sibotolbirupink
Selamat pagi bolo..
Kegagalan adalah keberhasilan yang tertunda..
Bersabarlah sayang..serahkan semua pada TUHAN. ..
#😁😁😁
#thanksAllah
Subhanallah, sungguh janji ALLAH sangatlah nyata😭😭 inget dulu waktu jualan gorengan 200rb bagi kami udh sangat bersyukur, 
Tp skrang wow subhanallah
Msi emang patut diperjuangkan👌👌👌 #MSILONGLIFE👌👌👌 #ThanksALLAH
#ThaksMSI 
@noviana_msi
Aamiin Allahumma Aamiin..
Terimakasih Kak @ruben_onsu atas ucapan dan doanya untuk Ibu @elsadewana 👍🏿🤠
Thanks For 📹 : @nduk_dani
@sr_jaya89 @sr_jaya89 @sr_jaya89
•
•
•
#thanksallah #thanksgod #thanksforeverything #alhamdulillah #SRJaya89 #srjayagrup #elangmakmur #sapisimental #sapilimosin #jualbelisapi #sapipresiden #sapi1ton #sapisuper #sapiqurban #qurban2019 #kurban2019 #sapijakarta #birthdaygirl #birthday #bensu #realbensu #pesbukers #videooftheday #instadaily
When you're close to tears remember 
Some day it'll all be over 
One day we're gonna get so high 
And though it's darker than December 
What's ahead is a different colour 
One day we're gonna get so high
#mnafz #az #soa #potd #ootd #vsco #vscocam #love #style  #determination #motivation #style #smart #cool #selfie #syukurselalualhamdulillah #thanksAllah #reputation #rebirth #gym #fit #fitness #nopainnogain #workhard #Happiness #day #aedyldiscovery #aedyltravel #pootd #ootd #selfie
Bismillah..
Buat Peringatan bersama

Ada ketikanya manusia leka dengan tipu daya dunia.
Bila terlalu mengejar dunia, jangan ada antara kita yang kosong bekalan akhiratnya.
Jangan kita membawa amalan buruk apabila kembali kepadaNya.😔😔😊
#Muhasabahdiri 
#ThanksAllah 
#LoveAllah 
#syukuratasnikmatnya 
#selamatmalamdunia
Yay... It's Deal! 🙌😊 Group Tour for Labuan Bajo! .
.
Alhamdulillah... 🙏 Satu Pintu Rezeki tertutup, pintu lain terbuka yang penting berusaha dan Yakin 😊😇
.
.
#begrateful #thanksAllah #Alhamdulillah .
.
====================
TRAVELLOVA
(PT. BELITUNG INDAH PRATAMA)
Alamat : Jl sambas I No 2 AKA 
Tanjungpandan - Belitung
Telp : ( 0719 ) 9222288
Hotline : 08117175127
Mobile / Wa : 081220862288
IG : travellova_
Fb : belitung indah pratama
Email : belitung.travellova@gmail.com 
Website : www.travellova.co.id
===================
#travellova #tourandtravelorganizer #wearetravellova #labuanbajotour
#wonderfulindonesia #beautifulbeach #beautifultrip #happyvacation #holiday #holidayvibes #travellers #vacation #happytravellers #backpakers #wonderfuldestination #holiday #instavacation #wisataindonesia #paketwisata #bucketlist
if it hurts 🥀, then release it 👋🏼.. if it is a Happiness 🌈 then keep it faithful with it always without hesitation ❤️ ! #happiness #thanksallah
Satu kerjaan beda profesi sama2 berkerja sama dalam team Akreditasi yang hasilnya sempurna "Paripurna" ... .
.
.
.
.

#Alhamdulillah 
#ThanksALLAH 
#Teamwork
#AkreditasiSNARS
#Paripurna
#Latepost
2016 until 2019 
From friend until married

#stillcounting 
#lovetilljannah 
#loveunconditionally 
#thanksAllah 
#hidayahxjauhari 
#hjjunior
Ordinary Blessing Always Thanks to ALLAH SWT

#ordrinary #blessings #motivational #lecture #nevergiveup #thanksalways #everybit #thanksallah #thanksgod 
#english #lecture #motivation #bit

#alhamdulillah #for #everything

#saadra #saadrehmanashraf #saad #rehman #ashraf
Aamiin Allahumma Aamiin..
Terimakasih Teh @zaskia_gotix atas ucapan dan doanya untuk Ibu @elsadewana 
Jangan lupa Beli Sapi di @sr_jaya89 yang besar ya..👍🏿🤠
Thanks For 📹 : @nduk_dani
@sr_jaya89 @sr_jaya89 @sr_jaya89
•
•
•
#thanksallah #thanksgod #thanksforeverything #alhamdulillah #SRJaya89 #srjayagrup #elangmakmur #sapisimental #sapilimosin #jualbelisapi #sapipresiden #sapi1ton #sapisuper #sapiqurban #qurban2019 #kurban2019 #sapijakarta #birthdaygirl #birthday #zaskiagotik #pesbukers #videooftheday #instadaily
“Stone walls do not a prison make,
Nor iron bars a cage.”
Richard Lovelace, To Althea, from Prison
Besday Boy! Mari kita ceria² kan diri. #34 #poketkoyak #justme #peace #thanksallah
🦈🦈 #thanksallah
Siapa kata impian tidak boleh di jadikan  angan-angan dan tidak boleh dibayang atau tulis sebenarnya dari kita beranganlah kita mampu membeli impian kerena kita mempunyai matlamat yang tinggi untuk capai 😉😉 Setiap tahun wajib ada impian dan beli impian barulah lagi bertambah semangat kita untuk memiliki impian yang luar biasa 😘

Alhamdulillah sis dah beli impian tu...
Syukur...alhamdulillah..amin.. Assalamualaikum dan Selamat Pagi 💗💗 #TulisImpian
#DalamMasaSetahunBeliImpian
#SemangatLuarBiasa
#impianterlaksana
#ThanksAllah
#menjadidenganmeeracle
J’ai réussi là où tellement de personnes ont échoué. .
.
.
Je n’ai plus peur car j’ai toujours Dieu à mes côtés.
.
.
#mumlife#thanksAllah#annecy#france#love#family#dimanche#juillet#2k19#mum#determiner#merci#instamoment
Iftar dgn anak didik 🤭 
Let us rise up and be thankful, for if we didn’t learn a lot today, at least we learned a little, and if we didn’t learn a little, at least we didn’t get sick, and if we got sick, at least we didn’t die.

So let us all be thankful #thanksAllah
Orang takkan paham apa yang kita lalui . 
#thanksAllah
-Allah Hu Akbar ❤
Nothing can shakes IMAAN (Faith)
[And do not fear them but fear ME if indeed you are believers] [3:175] . 
May Allah have mercy on them.ameen💔 - Allah is the one who will help! Allah will aid... Allah will change our affairs!!! Allah promised us this in the Qur’an that if we worship Him ALONE He will give us strength and victory and remove our state of fear to a state of security! So worship Allah now! Leave off everything and go to the masjids! Show you aren’t scared ... you will still pray your prayers... still worship Allah out in the open! Allah will look down on us in that situation and give us that help we are seeking from Him the same way Allah did for the sahabah!

Look at the following verse! “Allah has promised to those of you who believe and do good that He will most certainly make them rulers in the earth as He made rulers those before them, and that He will most certainly establish for them their religion which He has chosen for them, and that He will most certainly, after their fear, give them security in exchange; they shall serve Me, not associating aught with Me; and whoever is ungrateful after this, these it is who are the transgressors.” (24:54)

Please please share this video and tag people in it so the Muslims know the correct course of action to take.

_____________________________________________

#Islam #Muslim #Muslims #NewZealand #terrorist #refugees #mosque #masjid #terrorism #thanksallah #wordstoliveby #deen #religion #positive #positivevibes #thanksallah #spiritual #happy #smile #sunnah #qadr
🌹
.
✔ Share with ur friends family and loved ones❤
.
#instaislamic #instaforgood #islamicpage #islamicreminders #islamdaily #islamicremindersdaily #islamdiary #islamic_quotes #allah❤ #allahuakbar❤️ #islamicvibes #islamicdailyreminders #islamicdiary #inspirationalquotesandsayings #afroze💕💕 #trustallah #thanksallah #tawakkul #yaallah❤️ #madadmeremaulamadad😥 #muslimummah #makkahmadinah #inshallah❤️ #alhumdulillahforeverything #alhumdulillah❤ .
✔ Like , share
.
✔ Follow @morals_to_the_right_path 
@morals_to_the_right_path 
@morals_to_the_right_path